POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Inter ute efter kroatiske VM-backen

Atlético Madrids kroatiske högerback Sime Vrsaljko var en av flera spelare i det kroatiska landslaget som stod för ett imponerande världsmästerskap i sommar, när landslaget tog sig till final, men föll med 4-2 mot Frankrike i Ryssland.

Enligt den italienska tidningen Gazzetta dello Sport, så är nu Inters tränare Luciano Spalletti intresserad av att plocka in försvararen i sommar, då han ska vara mannen som han vill förstärka backlinjen med.

Tidningen skriver vidare att klubbarna ska vara överens om en prislapp på 25 miljoner euro, men att de däremot är oense om hur övergången ska se ut. Atlético vill ha en permanent övergång eller ett lån med obligatoriskt köp, medan Inter enbart kan erbjuda ett lån med en köpoption för spelaren. Däremot är det mest troligt att Inter skulle köpa loss spelaren efter lånet, då själva lånet kostar Inter sex miljoner euro, vilket anses vara för mycket för att inte vilja ha spelaren efter låneavtalet.

Inter ska ha Matteo Darmian och Davide Zappacosta som alternativ till en värvning av Vrsaljko om övergången med Atlético inte går i lås.

Publicerad 2018-07-17 kl 15:15

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå