Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Inter ute efter kroatiske VM-backen

Sillybloggen

Atlético Madrids kroatiske högerback Sime Vrsaljko var en av flera spelare i det kroatiska landslaget som stod för ett imponerande världsmästerskap i sommar, när landslaget tog sig till final, men föll med 4-2 mot Frankrike i Ryssland.

Enligt den italienska tidningen Gazzetta dello Sport, så är nu Inters tränare Luciano Spalletti intresserad av att plocka in försvararen i sommar, då han ska vara mannen som han vill förstärka backlinjen med.

Tidningen skriver vidare att klubbarna ska vara överens om en prislapp på 25 miljoner euro, men att de däremot är oense om hur övergången ska se ut. Atlético vill ha en permanent övergång eller ett lån med obligatoriskt köp, medan Inter enbart kan erbjuda ett lån med en köpoption för spelaren. Däremot är det mest troligt att Inter skulle köpa loss spelaren efter lånet, då själva lånet kostar Inter sex miljoner euro, vilket anses vara för mycket för att inte vilja ha spelaren efter låneavtalet.

Annons

Inter ska ha Matteo Darmian och Davide Zappacosta som alternativ till en värvning av Vrsaljko om övergången med Atlético inte går i lås.

Publicerad 2018-07-17 15:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto