POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Milan ute efter meriterad tränare - kan ersätta Gattuso

Milan anställde i slutet av november i fjol klubblegendaren Gennaro Gattuso som ny tränare i klubben. Han tog laget till final i italienska cupen och en sjätteplats i Serie A, men kan trots det nu få lämna sitt uppdrag som huvudtränare i Milan.

Enligt italienska sajten Sport Mediaset, så är nye ägaren – den amerikanska hedgefonden Elliot Management – intresserat av att plocka in nyligen sparkade Chelsea-tränaren Antonio Conte som ny tränare i klubben i stället för Gattuso, som i sådana fall får lämna föreningen.

Dessutom uppger sajten vidare att klubben kan anställa Ivan Gazidis som ny vd i stället för Marco Fassone, samtidigt som Leonardo kan komma in som ny sportchef i stället för Massimiliano Mirabelli på den posten.

Publicerad 2018-07-17 kl 17:53

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå