POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Napoli förbereder bud på Real Madrid-forward

Napoli var under den gångna säsongen länge med i kampen om ligaguldet med Juventus, men föll till slut på mållinjen och slutade tvåa i Serie A. Efter Juventus värvning av Cristiano Ronaldo, så kan Napoli nu behöva ett svar för att vara med och slåss om guldet även under den kommande säsongen i Italien.

Enligt engelska tidningen Daily Mail, så förbereder nu Napoli ett bud på 45 miljoner euro för Real Madrids franske anfallare Karim Benzema. Klubbens nye tränare Carlo Ancelotti basade över anfallaren under sin tid i den spanska giganten, vilket kan tala för att anfallaren ansluter till Napoli.

Benzema har kontrakt med Real Madrid fram till den sista juni 2021 och stod under den gångna säsongen för totalt tolv mål och elva assist på 47 matcher för klubben.

Publicerad 2018-07-17 kl 18:50

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå