POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Olsen är Romas andraval

Den svenska landslagsmålvakten Robin Olsen svarade för ett starkt VM i Ryssland och stod samtliga matcher när Sverige tog sig till kvartsfinal. Och målvaktens fina insatser i mästerskapet går inte obemärkt förbi.

Tidigare har Barcelona ryktats vara intresserade av Olsen och på måndagen skriver både Gazetta dello Sport och Corriere dello Sport att den svenske målvakten ska vara Romas andraval om deras nuvarande förstamålvakt Alisson Becker försvinner. Enligt tidningarna ska PSG:s Alphonse Areola vara den ende målvakten som finns före Olsen på önskelistan.

Olsen spelar för närvarande i FC Köpenhamn där han har kontrakt till juni 2020.

Publicerad 2018-07-17 kl 08:28

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå