POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Djurgården hintar om nyförvärv - Bärkroth klar?

Djurgården lade under onsdagseftermiddagen ut ett klipp på sitt twitterkonto med en person i Djurgården-tröja i Tele2 Arenas spelargång med texten “18:00”. Kanske en hint om ett nyförvärv som presenteras i kväll.

Det senaste dygnet har såväl Expressen som Fotbolldirekt uppgett att Nicklas Bärkroth är mycket nära Djurgården. Yttern har tidigare spelat för bland annat IFK Göteborg och IFK Norrköping, men tillhör just nu polska Lech Poznan.

Publicerad 2018-07-18 kl 16:28

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå