Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Hammarby värvar serbisk anfallare

Sillybloggen

För en vecka sedan stod det klart att Hammarby tappade Julia Zigiotti Olme, som gjort mest mål för klubben under säsongen, till damallsvenska konkurrenten Kopparbergs/Göteborg.

Nu står det klart att man förstärker på anfallssidan genom att plocka in den serbiska anfallaren Milica Mijatovic, som närmast kommer från ASPTT Albi i den franska högstaligan. Kontraktet sträcker sig säsongen ut.

– Jag är väldigt glad över att ha knutit till oss Milica och jag ser fram emot när hon ansluter till laget. Jag är övertygad om att hon kommer bidra till vårt anfallsspel och bli en obehaglig överraskning för motståndarna, säger sportchef Johan Lager till Hammarbys hemsida.

Mijatovic är 27 år gammal och har 44 landskamper för Serbien på meritlistan.

– Damallsvenskan är en av världens bästa ligor och efter en tuff sista säsong i Frankrike med Albi är jag väldigt glad att få fortsätta karriären i Hammarby, som jag vet är en av Sveriges största klubbar. Jag älskar att spela inför mycket publik och har tidigare representerat Röda Stjärnan, som ju är kända för sina supportrar. Därför kan jag knappt bärga mig att få spela inför den trogna Bajenpubliken som jag hört mycket om. Jag ser fram emot att få göra min debut och hoppas på en fin säsong, säger Mijatovic till Hammarbys hemsida.

Annons

Hammarby ligger på sjätte plats av tolv i damallsvenskan efter elva spelade omgångar.

Publicerad 2018-07-18 19:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto