POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Bayern-duon högst på Mourinhos önskelista

Manchester United har sedan tidigare gjort klart med mittfältaren Fred yttebacken Diego Dalot och målvaktsveteranen Lee Grant i sommarens transferfönster. Nu uppges storklubben vilja växla upp, och The Independent skriver att en duo från tyska Bayern München ligger högst upp på önskelistan.

Det är mittfältaren Thiago och anfallaren Robert Lewandowski som den The Independent skriver att United överväger att lägga bud på. Enligt tidningen är Bayern öppet för att sälja duon, “och United har både truppbehovet och pengarna för att lösa affären”, skriver man.

Enligt tidningen är United fortsatt även intresserat av Gareth Bale, men att den nye Real Madrid-tränaren Julen Lopeteguis åsikt blir det som avgör var han spelar nästa säsong.

Publicerad 2018-07-18 kl 22:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå