POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Ryktats till Bayern - nu förlänger talangen med HSV

Jann-Fiete Arp var en av få ljusglimtar i ett Hamburg som förra säsongen åkte ur Bundesliga för första gången någonsin. Anfallaren har ryktats vara nära en övergång till Bayern München under våren, men nu står det klart att han förlänger sitt kontrakt med Hamburg.

Arps förra kontrakt skulle ha gått ut nästa sommar, men 18-åringen förlänger nu till sommaren 2020.

– Att lämna den här klubben efter degraderingen var aldrig ett alternativ. Man vill inte lämna HSV i vid en så svår tid, utan i stället ge tillbaka till klubben. Därför var det tydligt för mig att min tid i HSV inte är slut ännu, säger Arp i en kommentar på HSV:s hemsida.

Publicerad 2018-07-20 kl 15:11

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå