POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Ny Championship-klubb in i jakten på tidigare MFF-forward

Malmö FF:s tidigare isländske anfallare Vidar Örn Kjartansson lämnade sommaren 2016 Skånelaget för spel med Maccabi Tel Aviv i Israel. Under förra säsongen imponerade han med totalt 15 mål och fyra assist på 35 matcher för klubben, vilket efter säsongen resulterade i intresse från flera håll i Europa.

Nyligen ryktades anfallaren vara aktuell för en flytt till både Middlesbrough och Queens Park Rangers, men nu ska även West Bromwich, enligt engelska tidningen Daily Mirror, vara intresserat av anfallarens tjänster.

Kjartansson har kontrakt med Maccabi Tel Aviv fram till den sista juni 2020.

Publicerad 2018-07-21 kl 19:31

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå