POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Real Madrid lägger inledande bud på Hazard - långt under Chelseas värdering

Eden Hazard har omgivits av ihärdiga flyttrykten som placerar honom i Real Madrid. Men så sent som för ett par dagar sedan sa klubbens tränare Maurizio Sarri att “Hazard är en spelare på en väldigt hög nivå. Jag hoppas att jag ska lyckas göra honom ännu bättre”.

Nu verkar det som att Real Madrid, som letar en ersättare till Cristiano Ronaldo, inleder jakten på den 27-årige belgaren.

Enligt den London-baserade tidningen Evening Standard förbereder den spanska huvudstadsklubben ett bud på omkring 1,3 miljard kronor. Tidningen tillägger att Chelsea värderar honom till 2,3 miljarder kronor.

För en vecka sedan sa Hazard, som har två år kvar på sitt kontrakt, att “efter sex underbara år i Chelsea kan det vara dags att upptäcka något annorlunda. Speciellt efter detta VM. Jag kan bestämma om jag vill stanna eller lämna, men Chelsea kommer att ta det slutgiltiga beslutet – om de vill släppa mig. Ni vet vilken destination jag föredrar, enligt Het Laatste Nieuws-journalisten Kristof Terreur på Twitter.

Publicerad 2018-07-21 kl 15:49

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå