Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real Madrid lägger inledande bud på Hazard - långt under Chelseas värdering

Sillybloggen

Eden Hazard har omgivits av ihärdiga flyttrykten som placerar honom i Real Madrid. Men så sent som för ett par dagar sedan sa klubbens tränare Maurizio Sarri att “Hazard är en spelare på en väldigt hög nivå. Jag hoppas att jag ska lyckas göra honom ännu bättre”.

Nu verkar det som att Real Madrid, som letar en ersättare till Cristiano Ronaldo, inleder jakten på den 27-årige belgaren.

Enligt den London-baserade tidningen Evening Standard förbereder den spanska huvudstadsklubben ett bud på omkring 1,3 miljard kronor. Tidningen tillägger att Chelsea värderar honom till 2,3 miljarder kronor.

För en vecka sedan sa Hazard, som har två år kvar på sitt kontrakt, att “efter sex underbara år i Chelsea kan det vara dags att upptäcka något annorlunda. Speciellt efter detta VM. Jag kan bestämma om jag vill stanna eller lämna, men Chelsea kommer att ta det slutgiltiga beslutet – om de vill släppa mig. Ni vet vilken destination jag föredrar, enligt Het Laatste Nieuws-journalisten Kristof Terreur på Twitter.

Annons
Publicerad 2018-07-21 15:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto