Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Batan klar för ny division 1-klubb

Sillybloggen

Hammarbys tidigare vänsterback Stefan Batan, 33, bröt nyligen sitt kontrakt med Assyriska i division 1. Nu står det klart att han flyttar vidare till en konkurrent – Västersås SK – för ett kontrakt över säsongen 2019.

– Assyriska-resan blev inte som jag hade tänkt. Klubben ligger i en ekonomisk svår situation, jag själv har inte blivit drabbad, men helhetsmässigt fanns det inte optimala förutsättningar. Jag kände faktiskt att det inte var roligt med fotboll längre, och fotboll är det enda jag gjort i mitt liv. Klubben ville ha mig kvar men förstod mitt resonemang och vi går skilda vägar på ett vänskapligt sätt vilket känns bra, säger han till Västerås hemsida.

– Jag känner en stor glädje och stolthet att få representera en så fin klubb som VSK. Bara idag har jag känt ett grymt mottagande där jag mött ambitiösa personer runt om i klubben. Det är målmedvetna personer och det känns bra att det klickar direkt, fortsätter han.

Annons

Batan lämnade efter förra säsongen Hammarby och skrev inför den här säsongen på för Assyriska, men byter alltså nu klubb igen i Sverige.

Publicerad 2018-07-22 22:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto