POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Batan klar för ny division 1-klubb

Hammarbys tidigare vänsterback Stefan Batan, 33, bröt nyligen sitt kontrakt med Assyriska i division 1. Nu står det klart att han flyttar vidare till en konkurrent – Västersås SK – för ett kontrakt över säsongen 2019.

– Assyriska-resan blev inte som jag hade tänkt. Klubben ligger i en ekonomisk svår situation, jag själv har inte blivit drabbad, men helhetsmässigt fanns det inte optimala förutsättningar. Jag kände faktiskt att det inte var roligt med fotboll längre, och fotboll är det enda jag gjort i mitt liv. Klubben ville ha mig kvar men förstod mitt resonemang och vi går skilda vägar på ett vänskapligt sätt vilket känns bra, säger han till Västerås hemsida.

– Jag känner en stor glädje och stolthet att få representera en så fin klubb som VSK. Bara idag har jag känt ett grymt mottagande där jag mött ambitiösa personer runt om i klubben. Det är målmedvetna personer och det känns bra att det klickar direkt, fortsätter han.

Batan lämnade efter förra säsongen Hammarby och skrev inför den här säsongen på för Assyriska, men byter alltså nu klubb igen i Sverige.

Publicerad 2018-07-22 kl 22:05

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå