POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Sky: Watford-brassen nära PL-konkurrenten – läkarundersöks inom 24 timmar

Tidigare i veckan kom uppgifter från BBC om att Watfords ytterspringare Richarlison var nära en övergång till Premier League-konkurrenten Everton. Och under söndagen skriver Sky Sports att brassen, som konkurrerar om samma position som svenske Ken Sema, ska genomgå en läkarundersökning med Liverpoolklubben inom de kommande dygnet.

Om övergången genomförs uppges Everton få betala omkring 50 miljoner pund, motsvarade 580 miljoner kronor, för brassen som förra året gjorde stor succé i Premier League. Då stod han för fem mål och fem assist på 38 matcher.

Hans kontrakt med Watford sträcker sig till slutet av juni 2022.

Publicerad 2018-07-22 kl 21:26

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå