Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bekräftat: Stjärnan till Roma - klubbarna överens

Sillybloggen

Bordeauxs brasilianske stjärna Malcom, 21, stod under den gångna säsongen för en imponerande säsong i Ligue 1, Frankrike, vilket både under och efter säsongen resulterade i intresse från flera klubbar i Europas bästa ligor. Brassen ryktades både vara aktuell för en rad olika Premier League-klubbar, men under den senaste tiden har Roma setts som huvudkandidat i jakten på anfallarens signatur.

Nu bekräftar Bordeaux att klubben nått en överenskommelse om spelaren med den italienska klubben, samtidigt som Roma lite senare gjorde detsamma och bekräftade överenskommelsen på sitt Twitter-konto.

Enligt den italienske journalisten Gianluca Di Marzio, så landar övergångssumman på 332 miljoner kronor, samt drygt 42 miljoner kronor i olika bonusar.

Malcom stod under den gångna säsongen för tolv mål och sju assist på 35 matcher i Ligue 1 och har kontrakt med Bordeaux fram till den sista juni 2021.

 

Publicerad 2018-07-23 18:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto