POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Sky: Chelsea intresserat av ny målvakt

Chelseas belgiske målvakt Thibaut Courtois spekuleras vara nära en övergång till Real Madrid för spel i La Liga nästa säsong. Chelsea har därmed kopplats ihop med en rad olika ersättare till belgaren, däribland Leicesters danske målvakt Kasper Schmeichel och Arsenal-målvakten Petr Chech.

Enligt Sky Sports, så ska nu även Stokes engelske målvakt Jack Butland, 25, vara ett alternativ, men endast om Courtois lämnar Chelsea. Enligt uppgifterna, så kan Stoke tänka sig att släppa målvakten för drygt 350 miljoner kronor.

Butland var i sommar andremålvakt bakom Jordan Pickford i Englands VM-trupp i Ryssland. Han har just nu semester från träningen med Stoke.

Publicerad 2018-07-23 kl 20:17

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå