POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Chelsea nobbar nytt Barça-bud - så mycket uppges man kräva för att släppa Willian

Barcelona vill plocka in Willian i sommarfönstret. Det har redan rapporterats att Barça lagt flera bud på brassestjärnan, och nu skriver Sky Sports att Chelsea har nobbat det senaste budet från den katalanska storklubben värt 55 miljoner pund, nästan 640 miljoner kronor.

Enligt The Sun kräver Chelsea 70 miljoner pund, drygt 810 miljoner kronor, för att man ska släppa Willian.

Willian fyller 30 år i augusti, och har sedan han kom till Chelsea 2013 gjort 44 mål och 39 assist på 236 matcher för klubben. Han var en del av det brasilianska landslag som i VM i Ryssland tog sig till kvartsfinal, där man åkte ut mot Belgien.

Publicerad 2018-07-24 kl 08:19

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå