POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Barcelona lånar ut målvakt

Barcelona meddelade i dag att klubben lånar ut målvakten Adrián Ortolá, 24, över den kommande säsongen till RC Deportivo i Spanien, samtidigt som det även finns en köpoption i avtalet, som kan utnyttjas efter säsongen slut.

Ortolá har under de fyra senaste säsongerna tillhört Barcelonas b-lag med undantag för en utlåning under säsongen 2016/2017 till Alavés. Han har totalt gjort 97 matcher för den spanska gigantens b-lag i karriären, varav 34 i den spanska andraligan.

Publicerad 2018-07-24 kl 21:50

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå