POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Premier League-nykomlingen in i jakten på VM-succén

Colombias Yerry Mina svarade för tre mål  i sommarens VM i Ryssland. Efter mästerskapet har flera klubbar visat intresse för Barcelonas mittback, däribland Everton och Lyon. Men de bägge klubbarna är inte de enda som är intresserade av Minas signatur.

Enligt Sky Sports ska även Premier League-nykomlingen Wolverhampton vara ute efter mittbacken. Sky skriver att klubben har frågat om Mina är tillgänglig för en övergång och nu återstår att se vilken klubb som går vinnande ur striden om colombianen.

Mittbackens kontrakt med Barcelona sträcker sig juni 2023.

Publicerad 2018-07-25 kl 16:10

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå