POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Barcelona intresserat av tidigare Real Madrid-mittfältaren

De senaste säsongerna har mittfältaren Daniel Parejo spelat i Valencia, men har sedan tidigare ett förflutet i Real Madrid. Dessutom har spanjoren spelat i en annan Madridklubb, Getafe, och på torsdagen kommer uppgifter från spanska Sport som uppger att Barcelona är intresserade av mittfältaren.

Enligt Sport ska mittfältaren stå högt upp på Barcelonatränaren Ernesto Valverdes önskelista, vilket han också ska ha varit inför förra säsongen men då fanns det inte plats för Parejo i Barcelonas trupp.

Förra säsongen spelade Parejo 34 matcher och svarade för sju mål och åtta framspelningar.

Publicerad 2018-07-26 kl 15:23

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå