POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Barometern: Ligue 1-klubb intresserat av KFF-målvakt

Ligue 1-klubben Strasbourg ska vara sugna på att plocka in Kalmar FF:s målvakt Lucas Hägg-Johansson, enligt Barometern. Han har stått i samtliga matcher i det lag som för närvarande ligger på åttonde plats i allsvenskan.

– Jag fokuserar på här och nu i Kalmar FF. Sedan är det kul. Det dyker upp rykten hela tiden och det är mycket snack, och det är klart: gör man det bra, så håller klubbar koll på en. Det vet man om. Samtidigt är jag en miljö som jag trivs väldigt bra i också. Jag svävar inte iväg, men dyker det upp något som är lite mer konkret då kanske det är ett annat faktum, säger han till Barometern.

Strasbourg slutade på 15:e plats i ligan under fjolårssäsongen.

Publicerad 2018-07-26 kl 09:10

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå