POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Förre HBK-spelaren vill återvända: ”Vore en dröm”

Halmstad ligger på tredje plats i superettan efter 15 spelade omgångar och har skaffat sig ett bra utgångsläge för att återvända till allsvenskan. Och nu öppnar anfallaren Liridon Selmani, som har ett förflutet i klubben, för att återvända.

– Det vore en dröm att få spela för HBK igen. Senast jag var i Halmstad hann jag inte riktigt visa vad jag egentligen går för, säger han till Hallandsposten.

Selmani spelar just nu i Oddevold i division ett där han svarat för 13 mål på 17 matcher och utöver intresset från Halmstad ska dessutom seriekonkurrenterna Varberg och Norrby vara intresserade av anfallaren signatur.

– Jag vill spela i Superettan så fort som möjligt och kan lämna redan i sommar. Kommer det ett konkret bud, då kommer jag att försvinna om allt stämmer för alla inblandade. Men det kan också bli så att jag stannar i Oddevold säsongen ut, säger Selmani.

– Jag utgår från att Liridon Selmani spelar med oss under hösten. Jag vet att klubbar har studerat honom under våren, men det är ingen som har varit i kontakt med mig, säger Oddevolds sportchef Johnny Schöön om intresset för Selmani.

Selmanis kontrakt med Oddevold sträcker sig till slutet av 2019.

Publicerad 2018-07-26 kl 15:56

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå