Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Förre HBK-spelaren vill återvända: ”Vore en dröm”

Sillybloggen

Halmstad ligger på tredje plats i superettan efter 15 spelade omgångar och har skaffat sig ett bra utgångsläge för att återvända till allsvenskan. Och nu öppnar anfallaren Liridon Selmani, som har ett förflutet i klubben, för att återvända.

– Det vore en dröm att få spela för HBK igen. Senast jag var i Halmstad hann jag inte riktigt visa vad jag egentligen går för, säger han till Hallandsposten.

Selmani spelar just nu i Oddevold i division ett där han svarat för 13 mål på 17 matcher och utöver intresset från Halmstad ska dessutom seriekonkurrenterna Varberg och Norrby vara intresserade av anfallaren signatur.

– Jag vill spela i Superettan så fort som möjligt och kan lämna redan i sommar. Kommer det ett konkret bud, då kommer jag att försvinna om allt stämmer för alla inblandade. Men det kan också bli så att jag stannar i Oddevold säsongen ut, säger Selmani.

Annons

– Jag utgår från att Liridon Selmani spelar med oss under hösten. Jag vet att klubbar har studerat honom under våren, men det är ingen som har varit i kontakt med mig, säger Oddevolds sportchef Johnny Schöön om intresset för Selmani.

Selmanis kontrakt med Oddevold sträcker sig till slutet av 2019.

Publicerad 2018-07-26 15:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto