POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Öster-mittfältaren lämnar för Norge

Öster-mittfältaren Jesper Andreasson lämnar klubben efter ett och ett halvt år. 27-åringen var förra säsongen utlånad till Nybergsund i Norge och i år har det bara blivit ett kort inhopp i superettan. Nu är det klart att Andreasson lämnar för Vard Haugesund, bottenlag i den norska tredje divisionen.

– Jesper har varit här i 1,5 säsong nu och inte lyckats fullt ut att ta en plats, men har alltid gjort sitt yttersta på träning för laget. Vi har tillsammans kommit överens om att denna lösningen är bäst både för spelaren och klubben, säger tränaren Christian Järdler till klubbens hemsida.

Publicerad 2018-07-26 kl 15:45

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå