POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Barcelona intresserat av Mignolet

Marc-André ter Stegen är förstemålvakt i Barcelona och backas upp av holländske Jasper Cillessen. Nu vill Barcelona stärka upp målvaktsposten ytterligare. I alla fall om man ska tro den Madridbaserade tidningen Marca.

Tidningen skriver att klubben är intresserade av att ta in Liverpool målvakt Simon Mignolet, som var andremålvakt i fjol och som troligtvis får ännu tuffare att få speltid under årets säsong när den engelske klubben har förstärkt truppen med Alisson Becker från Roma.

Mignolets kontrakt med Liverpool sträcker sig till och med juni 2021.

Publicerad 2018-07-26 kl 17:06

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå