POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Lazio intresserat av Sevillas yttermittfältare

För två år sedan lämnade ytterspringaren Joaquin Correa Sampdoria för spel i Spanien och Sevilla. Där har han gjort 47 framträdanden i La Liga och svarat för fem mål, men nu kan han vara på väg att återvända till landet han lämnade.

På torsdagen kommer nämligen uppgifter från Il Messaggero om att Lazio är intresserade av yttermittfältaren. Klubben ska vara intresserade av att låna in Correa under kommande säsong för att sedan köpa loss honom från Sevilla nästkommande sommar.

Correas kontrakt med Sevilla sträcker sig till och med juni 2021.

Publicerad 2018-07-26 kl 15:12

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå