POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Goal: United skiftar fokus från Maguire - Tottenham värderar ersättaren till 870 miljoner

Manchester United har jagat Leicesters succéförsvarare Harry Maguire under en längre tid, men deras prislapp ska ha skrämt bort José Mourinho. Enligt uppgifter till Goal kräver Leicester runt 900 miljoner “för att ens tänka tanken på en försäljning”.

Nu skiftar man fokus till Tottenhams försvarare Toby Alderweireld, 29, skriver Goal.

Alderweireld, vars kontrakt med Tottenham löper ut 2019 enligt Transfermarkt, värderas till 870 miljoner kronor av Tottenham. Manchester United, å andra sidan, ska vara intresserat och beredda att betala runt en halv miljard för belgaren.

Sedan tidigare har PSG visat intresse för den 29-årige försvararen.

I våras skrev ansedda Times att Toby Alderweireld kan vara på väg bort från Tottenham. Detta efter att kontraktssamtalen mellan den belgiske mittbacken och klubben har nått ett dödläge, vilket kan göra att Tottenham kan behöva sälja honom till sommar.

 

Publicerad 2018-07-27 kl 08:49

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå