POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Trots Conte-rykten - Leonardo: "Gattuso stannar"

I slutet av november i fjol kom klubblegendaren Gennaro Gattuso in som ny tränare i AC Milan. Han tog laget till final i italienska cupen och en sjätteplats i Serie A, men kan trots det nu få lämna sitt uppdrag som huvudtränare i Milan, har diverse medier rapporterat.

Detta då Chelseas tidigare tränare Antonio Conte ska vara på Milans radar.

Men nu går klubbens sportchef Leonardo ut och visar sitt stöd för Gattuso, som så sent som i april skrev på ett nytt treårskontrakt med klubben.

– Jag och klubben delar samma åsikt. Gattuso var den första som blev klar och något annat har inte diskuterats – han stannar. Det är normalt att sådana rykten börjar florera när en bra tränare är tillgänglig, men ingen av oss har pratat med Conte. Gattuso har växt och utvecklats som tränare, säger Leonardo enligt Goal.

Publicerad 2018-07-27 kl 09:21

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå