Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sundsvalls mittbackstalang skriver lärlingskontrakt: "Känns jättebra"

Sillybloggen

Inför helgens omgång i allsvenskan ligger Gif Sundsvall på en sjundeplats i tabellen och har imponerat under den första halvan av säsongen.

I backlinjen har Carlos Gracia, Erik Björkander och David Myrestam imponerat men nu får de konkurrens – av 17-årige Teodor Stenshagen, som har skrivit ett lärlingskontrakt med Sundsvalls a-lag.

– Det känns så klart jättebra. Det är en ny spännande utmaning att se fram emot. Det är kul att de tror på en och vill att man ska ta nästa steg så det blir bara jättekul att få utmana sig lite till, säger han till Sundsvalls Tidning.

Stenshagen har meriter från det svenska U17-landslag som tog sig till kvartsfinal i EM i England. På sikt vill han ta en startplats i Sundsvall.

– Jag måste göra mitt bästa på alla träningar och försöka ta mig in truppen framöver. Målet är väl så klart att ta en startplats, men det är ju ändå en bit fram om man tänker så. Men det är väl det man vill, att spela matcher. Det blir spännande.

Annons
Publicerad 2018-07-27 23:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto