POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Sydafrikansk anfallare provspelar med Dif: "Hört att Nyasha Mushekwi var ett stort namn"

Djurgårdens skyttekung Tino Kadewere lämnar för franska Le Havre. Klubben har även kopplats ihop med Dalkurds Buya Turay.

Men under fredagen gick Djurgården ut med nyheten att anfallaren Bonginkosi Ntuli, 27, provspelar med klubben. Han kommer härnäst från Mamelodi Sundowns i Sydafrika.

– Jag är väldigt glad över att vara här i Stockholm för att få spela med Djurgården. Min tränare Pitso (Mosimane) berättade nyheten för mig att Djurgården ville se mig så nu är jag på plats. Jag har hört att Nyasha Mushekwi var ett stort namn här och att Djurgården är ett stort lag så jag det känns väldigt positivt, säger han till klubbens hemsida.

Publicerad 2018-07-27 kl 12:29

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå