POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Ytterbacken vill lämna Manchester United: "Serie A är en möjlighet"

Den italienska ytterbacken Matteo Darmian anslöt till Manchester United från Torino 2015 och har spelat i den engelska storklubben sedan dess. Men under sommarens transferfönster har det ryktats om att Darmian vill lämna klubben, något som tränaren José Mourinho bekräftade under torsdagen.

Och på fredagen bekräftar Darmian att han inte vill vara kvar i United  – och öppnar för att återvända till Italien.

– Jag pratade med tränaren och klubben om min framtid. Jag vill lämna men vi får se vad som händer, säger han till PA Sport, enligt Sky Sports.

– Serie A är en möjlighet. Helt ärligt så får vi se vad som händer och jag inväntar besked. Om jag stannar kommer jag att fortsätta lägga ner det arbete jag gjort hittills och om jag lämnar är det för ett bra bud.

Darmians kontrakt med United sträcker sig till juni 2019.

Publicerad 2018-07-27 kl 20:46

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå