Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spanska tidningen: Real Madrid utesluter Hazard-värvning

Sillybloggen

Real Madrid har tidigare i sommar sålt sin superstjärna Cristiano Ronaldo till Juventus. Försäljningen har gjort att det börjat ryktas om att man är sugen på att värva in en ny “galactico”, där Chelseas Eden Hazard är en det ryktats mycket om.

Nu skriver dock spanska AS att Real Madrid utesluter en värvning av den belgiske landslagskaptenen. Tidningen skriver att Hazard inte kommer att gå till Real i sommar, och att klubben i stället vill ge en större roll till en spelare som redan finns i laget: Isco.

“Att värva Hazard skulle kräva en stor finansiell utgift för en position där klubben redan känner att man har bra täckning. Real är beundrare av Hazard, men har ingen intention att köpa honom för köpandets skull”, skriver AS.

Enligt brittiska Daily Mail kräver Chelsea 200 miljoner pund – 2,3 miljarder svenska kronor – för att släppa 27-åringen. Den övergången skulle i så fall slå alla tidigare rekord.

Annons
Publicerad 2018-07-28 20:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto