POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Spanska tidningen: Real Madrid utesluter Hazard-värvning

Real Madrid har tidigare i sommar sålt sin superstjärna Cristiano Ronaldo till Juventus. Försäljningen har gjort att det börjat ryktas om att man är sugen på att värva in en ny “galactico”, där Chelseas Eden Hazard är en det ryktats mycket om.

Nu skriver dock spanska AS att Real Madrid utesluter en värvning av den belgiske landslagskaptenen. Tidningen skriver att Hazard inte kommer att gå till Real i sommar, och att klubben i stället vill ge en större roll till en spelare som redan finns i laget: Isco.

“Att värva Hazard skulle kräva en stor finansiell utgift för en position där klubben redan känner att man har bra täckning. Real är beundrare av Hazard, men har ingen intention att köpa honom för köpandets skull”, skriver AS.

Enligt brittiska Daily Mail kräver Chelsea 200 miljoner pund – 2,3 miljarder svenska kronor – för att släppa 27-åringen. Den övergången skulle i så fall slå alla tidigare rekord.

Publicerad 2018-07-28 kl 20:52

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå