POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Mourinho: "Vill ha två nya spelare - får se om det är möjligt"

Fred, Diogo Dalot och Lee Grant har visserligen plockats in – men Manchester Uniteds tränare José Mourinho är inte nöjd med klubbens sommarfönster.

– Jag vill ha två nya spelare – men det tror jag inte att jag kommer att få. Det är mer troligt att en kommer in. För ett par månader sedan gav jag en lista med fem namn som jag ville ha till klubben. Nu får vi se om det är möjligt att plocka in någon av dem, säger Mourinho efter förlusten mot Liverpool, enligt Goal.

United har skadebekymmer. Sedan tidigare har det stått klart att Antonio Valencia, Nemanja Matic och Diogo Dalot missar säsongsinledningen.

Publicerad 2018-07-29 kl 12:47

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå