POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Roma budar på franska VM-mittfältaren

Roma uppges vara intresserat av Sevillas franska mittfältsstjärna Steven N’Zonzi. Enligt uppgifter till football-italia ska klubben ha presenterat ett bud på 23 miljoner euro (cirka 230 miljoner kronor).

Sevilla uppges dock ha satt en prislapp på 30 miljoner euro för spelaren, men då N’Zonzi själv sägs vilja gå till Roma kan klubben gå med på ett lägre bud. Sajten skriver dock att det är osäkert om de kommer acceptera Serie A-klubbens nuvarande bud, men att de kan tänka sig att tacka ja till 25 miljoner euro plus externa bonusar.

N’Zonzi spelade sammanlagt 44 matcher för Sevilla under den föregående säsongen och fanns även med i den franska VM-trupp som vann VM-guld i Ryssland.

Publicerad 2018-07-29 kl 14:35

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå