POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Elfsborg förlänger med försvararen

Elfsborgs Ibrahim Dresevic har skrivit på ett nytt kontrakt till säsongen 2022. Detta meddelade klubben under måndagseftermiddagen.

– Det känns som en belöning och ett kvitto på att Elfsborg tror på mig. Nu vill jag fortsätta utveckla mitt spel och sikta på att vinna titlar i framtiden tillsammans med mina lagkamrater, säger Dresevic till klubbens hemsida.

– Mitt fokus ligger enbart på att göra det bra med Elfsborg och vad som händer i framtiden är inget som jag tänker på nu, så det är rätt lätt att prata om vad man vill uppnå med laget. Jag vill försöka vinna titlar, allra helst allsvenskan såklart, och sen få vara med om ett eller flera Europaäventyr med Elfsborg. Jag ser väldigt mycket fram emot framtiden.

Publicerad 2018-07-30 kl 18:20

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå