POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Hamburg bekräftar: Svensk mittback får provspel på tisdag

Den svenske mittbacken Joseph Baffo, 25, lämnade efter den gångna säsongen Eintracht Braunschweig, som blev nedflyttat från Zweite Bundesliga till den tyska tredjeligan. Därefter höll han igång med både Halmstads BK och IFK Göteborg, men har även spekulerats vara aktuell för en flytt till Hamburg, som i vår för första gången i klubbens historia blev nedflyttat till den tyska andraligan.

Tidigare i dag skrev den tyska tidningen Bild att Baffo nyligen genomförde en omfattande medicinsk kontroll hos klubben med anledning av att han missade stora delar av den gångna säsongen på grund av en korsbandsskada för att i morgon få provspela med klubben.

Därefter bekräftade Hamburg via sitt Twitter-konto under eftermiddagen att Baffo kommer att träna med laget under tisdagens träningspass.

Sedan tidigare spelar svenske landslagsmannen Albin Ekdal i Hamburg, men ser däremot ut att lämna klubben i sommar, då han bland annat kopplas ihop med en flytt till Sporting och Portugal, men även med en återkomst till Serie A.

Publicerad 2018-07-30 kl 15:45

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå