Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hamburg bekräftar: Svensk mittback får provspel på tisdag

Sillybloggen

Den svenske mittbacken Joseph Baffo, 25, lämnade efter den gångna säsongen Eintracht Braunschweig, som blev nedflyttat från Zweite Bundesliga till den tyska tredjeligan. Därefter höll han igång med både Halmstads BK och IFK Göteborg, men har även spekulerats vara aktuell för en flytt till Hamburg, som i vår för första gången i klubbens historia blev nedflyttat till den tyska andraligan.

Tidigare i dag skrev den tyska tidningen Bild att Baffo nyligen genomförde en omfattande medicinsk kontroll hos klubben med anledning av att han missade stora delar av den gångna säsongen på grund av en korsbandsskada för att i morgon få provspela med klubben.

Därefter bekräftade Hamburg via sitt Twitter-konto under eftermiddagen att Baffo kommer att träna med laget under tisdagens träningspass.

Sedan tidigare spelar svenske landslagsmannen Albin Ekdal i Hamburg, men ser däremot ut att lämna klubben i sommar, då han bland annat kopplas ihop med en flytt till Sporting och Portugal, men även med en återkomst till Serie A.

Annons

Publicerad 2018-07-30 15:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto