POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Belgisk VM-stjärna läkarundersöks i dag i Dortmund

Den belgiske mittfältsstjärnan Axel Witsel var i sommar given på det centrala mittfältet när Belgien tog VM-brons i Ryssland. Han kopplades redan under vintern 2017 ihop med en flytt från S:t Petersburg till Juventus, men valde då att lämna europeisk fotboll för spel med Tianjin i Kina. Nu är han aktuell för spel i Europa igen.

Nyligen rapporterade Sky Sports att Borussia Dortmund och Paris Saint-Germain ska vara intresserat av mittfältarens signatur, samtidigt som RTBF nu uppger att Witsel kommer att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen med Dortmund i dag för att sedan presenteras som ny spelare i den tyska klubben.

Enligt den belgiska sajten, så kommer mittfältaren att köpas loss från den kinesiska klubben för drygt 20 miljoner euro, då han har ett år kvar på sitt kontrakt.

Publicerad 2018-07-30 kl 08:52

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå