POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Efter flyttryktena - Real Madrid-tränaren: "Bale är väldigt lycklig här"

Real Madrids walesiske stjärna Gareth Bale klev i slutet av maj fram med två mål, varav en cykelspark mot Liverpool i Champions League-finalen. Efter matchens slut, så uttalade han sig kryptiskt om sin framtid i klubben och spekulerades därefter vara aktuell för en flytt till bland annat Manchester United.

Nu påpekar klubbens nye tränare Julen Lopetegui att stjärnan trivs i klubben.

– Bale är väldigt lycklig över att spela i Real Madrid och det är en fantastisk möjlighet för honom att visa upp sin talang. Jag har pratat med honom och han är en del av våra målsättningar, samtidigt som det är en ny spännande start för oss, säger Lopetegui enligt den engelska sajten Sky Sports.

Tränaren anser även att Bale och övriga i truppen kan fylla tomrummet efter att Cristiano Ronaldo tidigare i sommar lämnade klubben för Juventus och Serie A.

– Om vi ser till spelarna som vi har i truppen, så är vi övertygade om att vi har spelare för att röra oss framåt. Bale är en fantastisk spelare och vi är övertygade om att han och alla andra kan fylla tomrummet, säger han.

Publicerad 2018-07-31 kl 09:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå