Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Efter flyttryktena - Real Madrid-tränaren: "Bale är väldigt lycklig här"

Sillybloggen

Real Madrids walesiske stjärna Gareth Bale klev i slutet av maj fram med två mål, varav en cykelspark mot Liverpool i Champions League-finalen. Efter matchens slut, så uttalade han sig kryptiskt om sin framtid i klubben och spekulerades därefter vara aktuell för en flytt till bland annat Manchester United.

Nu påpekar klubbens nye tränare Julen Lopetegui att stjärnan trivs i klubben.

– Bale är väldigt lycklig över att spela i Real Madrid och det är en fantastisk möjlighet för honom att visa upp sin talang. Jag har pratat med honom och han är en del av våra målsättningar, samtidigt som det är en ny spännande start för oss, säger Lopetegui enligt den engelska sajten Sky Sports.

Tränaren anser även att Bale och övriga i truppen kan fylla tomrummet efter att Cristiano Ronaldo tidigare i sommar lämnade klubben för Juventus och Serie A.

– Om vi ser till spelarna som vi har i truppen, så är vi övertygade om att vi har spelare för att röra oss framåt. Bale är en fantastisk spelare och vi är övertygade om att han och alla andra kan fylla tomrummet, säger han.

Annons
Publicerad 2018-07-31 09:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto