POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Marca: Real Madrid vill enbart ha en Chelsea-stjärna

Real Madrid är ute efter en ersättare till Cristiano Ronaldo, som tidigare i sommar lämnade klubben för Juventus och Serie A. I början av sommaren kopplades klubben främst ihop med Chelseas belgiska stjärnduo Eden Hazard och Thibaut Courtois, men nyligen uppgav i stället den engelska tidningen Daily Mail att den spanska klubben lagt ett bud på 1,16 miljarder kronor för Courtois och Willian. Däremot ska nu inte brassen längre vara intressant för den spanska klubben.

Nu rapporterar den spanska tidningen Marca att tidningen kan bekräfta att Real Madrid inte är intresserat av att köpa loss Willian, enbart Courtois från Chelsea. Däremot väntar Marängerna ännu på att Chelsea ska få in en ny målvakt innan det kan bli en övergång för målvakten mellan klubbarna.

Tidningen skriver vidare att Real Madrid förväntas lägga ett bud för målvakten på mellan drygt 307 och 359 miljoner kronor.

Courtois har kontrakt med Chelsea fram till den sista juni 2019.

Publicerad 2018-07-31 kl 08:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå