POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Barcelonas bakslag - stjärnan förlänger

PSG:s mittfältare Adrien Rabiot har varit på såväl Barcelonas som Manchester Uniteds radar under sommaren. Detta då hans kontrakt med den franska huvudstadsklubben löper ut nästa sommar – och PSG har uppgetts känna sig tvingat att agera.

För ett par veckor sedan skrev Le Parisien att Rabiot kunde vara på väg bort från PSG. Tidningen uppgav att Rabiot redan var överens med Barcelona om ett femårskontrakt, och att PSG kunde tänka sig att släppa 23-åringen.

Men så ser det inte ut att bli.

Enligt ESPN är Rabiot “mycket nära” att skriva på ett nytt kontrakt med PSG – efter att tränaren Thomas Tuchel visat att han tror på honom. Rabiot bar kaptensbindeln i PSG:s alla tre matcher på försäsongsturneringen International Champions Cup i Singapore.

 

Publicerad 2018-07-31 kl 16:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå