POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Chelsea-stjärna på väg bort - anslöt inte till laget som planerat

Chelseas brasilianske mittfältare Willian, 29, har sedan den gångna säsongens slut spekulerats vara på väg bort från Premier League-klubben. Först ryktades han intensivt till Barcelona och Manchester United, men nu senast även till Real Madrid.

Enligt The Times, så närmar sig nu brassen en flytt, då han inte återvände till Chelseas försäsongsträning som planerat med anledning av passtrul, vilket klubben inte ska tro är sant. Det kan möjligen ha en koppling till att han är på väg bort från klubben.

Willian gjorde under den gångna säsongen sex mål och 8 assist på 36 matcher för Chelsea i Premier League.

Publicerad 2018-07-31 kl 14:49

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå