POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Premier League-klubb nära tysk talang

Den tyske mittfältstalangen Max Meyer, 22, lämnade efter den gångna säsongen Schalke 04, då hans kontrakt gick ut med klubben. Nu är han klubblös och på jakt efter ny klubb, vilket tidigare i sommar ledde till spekulationer om bland annat en flytt till Arsenal, Liverpool, Milan, Tottenham och Marseille.

Nu rapporterar The Guardian att mittfältaren är aktuell för en konkurrerande klubb i England – nämligen Crystal Palace – och att han förväntas genomföra en läkarundersökning i dag för att slutföra en övergång till klubben.

Meyer gjorde i fjol 24 matcher för Schalke i Bundesliga.

Publicerad 2018-07-31 kl 13:31

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå