POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: West Ham vill låna Inter-mittfältare igen

West Ham lånade under vårsäsongen in portugisiske mittfältaren Joao Mario, 25, från Inter och Serie A. Nu är portugisen på väg bort igen, då han inte, enligt italienska tidningen Gazzetta Dello Sport, ingår i Inter-tränaren Luciano Spallettis planer till nästa säsong i Serie A, samtidigt som West Ham ska vara intresserat av ett nytt lån.

Tidningen skriver vidare att även Real Betis och Sporting ska vara intresserat av mittfältaren, där Betis ställt en förfrågan om ett lån, men att Inter i det fallet vill ha en obligatorisk köpoption på 30 miljoner euro.

Mario stod under vårsäsongen för två mål på 13 matcher för West Ham i Premier League.

Publicerad 2018-07-31 kl 07:14

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå