Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bayern-basen tydlig om stjärnan: "Spelar ingen roll om det är 150 miljoner euro"

Sillybloggen

Bayern München-anfallaren Robert Lewandowski har i flera år varit glödhet för Bayern  i Bundesliga och i Champions League. Efter fyra år i klubben, så ryktas han nu vara på väg bort till bland annat Real Madrid och Chelsea, samtidigt som hans agent Pini Zahavi medgav att han ville ha en ny utmaning i karriären. Däremot berättade nyligen klubbens nye tränare Niko Kovac  att stjärnan kommer att stanna i den tyska klubben. 

– Vad som är säkert är att han inte kommer att lämna, då han är en toppanfallare och vi vill inte bli av med honom. Han har ett kontrakt och kommer att definitivt att stanna här, sa Kovac till tyska Sky då.

Nu sätter även Bayerns ordförande Karl-Heinz Rummenige ner foten.

– Vi är väldigt nöjda med honom och i hans position, så finns det bara några spelare som är jämförbara. Det ligger därför inte i vårt intresse att sälja honom – oavsett om det handlar om 100 miljoner euro eller 150 miljoner euro, säger han enligt tyska Sky Sports.

Lewandowski har kontrakt med Bayern München fram till den sista juni 2021 och stod under den gångna säsongen för 29 mål på 30 matcher i Bundesliga.

Annons
Publicerad 2018-08-01 19:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto