Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Galna ryktet: United vill ersätta Mourinho med Zidane

Håll i hatten, för det är blåsigt på toppen. Under morgonen publicerade engelska The Sun smått spektakulära uppgifter. Tidningen uppger att Manchester United är oroade för tränaren José Mourinhos framtid och att portugisen kan vara på väg att lämna klubben.

Enligt deras källor ska Mourinho haft problem med flera spelare och vara på väg att “tappa omklädningsrummet”. Klubben ska således ha gjort upp en plan B, om så blir fallet. Alternativet ska vara den förre Real Madrid-tränaren Zinedine Zidane, som för tillfället står klubblös.

“Enligt källor inifrån Old Trafford skulle Zidane vara det första samtal United skulle ringa om Mourinho lämnar”, skriver The Sun.

Publicerad 2018-08-01 kl 09:45

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons