Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Higuain har anlänt till Milano - jätteaffären snart officiell: "Hoppas skriva på i morgon"

Sillybloggen

Juventus värvade tidigare i sommar Cristiano Ronaldo från Real Madrid, vilket gjorde att det blev tajt om platser i klubbens anfallsstall. Juventus vd Giuseppe Marotta bekräftade att ledningen såg över anfallarens situation i klubben, samtidigt som det kom rapporter om en bytesaffär med Milan, där Higuain skulle gå på lån, medan Leonardo Bonucci skulle återvända till Juventus och Mattia Caldara skulle gå i motsatt riktning till Milan.

I kväll anlände Higuain till Milano och mötte upp både press och supportrar utanför ett hotell i staden. Då meddelade argentinaren att han kommer att skriva på för Milan i morgon och gav ytterligare ett par korta kommentarer.

– För vill jag skriva på och sedan kommer jag att prata. Jag ska ha min läkarundersökning i morgon och sedan hoppas jag kunna skriva på, sa han först till reportrarna enligt Football-Italia och fortsatte:

– Jag inleder ett nytt äventyr. Jag vill hälsa till alla fansen (i Milan) och i Juventus som ger mig så mycket kärlek.

Italienska Sky rapporterade nyligen att lånet av Higuain, som gäller över den kommande säsongen, kostar Milan mellan drygt 184 och 205 miljoner kronor och att utköpsklausulen efter säsongens slut ligger på drygt 369 miljoner kronor.

Annons

Publicerad 2018-08-01 23:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto