POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Lyngby bryter med svensk: "Är besviken över hur det slutade"

Tidigare svenske Örebro-mittfältaren Mohammed Saeid, 27, anslöt i januari till Lyngby i den danska högstaligan, som under den perioden var ekonomiskt hårt pressat, vilket innebar att spelare inte fick ut lön och dessutom fick  lov att lämna föreningen. Trots det valde Saeid, till skillnad från flera lagkamrater, att stanna i föreningen.

Men efter endast sex matcher för klubben under vårsäsongen, så meddelade i dag den danska klubben att Saeids kontrakt nu är brutet.

– Ibland blir det tyvärr inte som man vill eller förväntar sig. I det här fallet är det en kombination av det, då vi vet att “Mo” är en bra spelare. Vi har inte lyckats få Mohammed att integreras i vårt tänk, medan verkligheten nu är i andraligan, så vi måste också ta ekonomiskt ansvar och bygga upp oss igen. Vi har sökt en lösning med Mohammed, som alla parter är nöjda med och det är därför kontraktet upphävs, säger Lyngbys sportchef Birger Jörgensen till klubbens hemsida.

Svensken uttalade sig också på hemsidan:

– Självklart är jag först och främst besviken över att min tid i Lyngby slutade med nedflyttning och jag tycker synd om supportrarna. Jag är säker på att Lyngby kan ta sig tillbaka. Det är en bra tränare som har kommit in, som har kontroll över laget och det är en bra grupp med spelare och bra laganda.

Saeid anslöt till Lyngby efter tre år i MLS med Columbus Crew, Minnesota United och Colorado Rapids och dessförinnan Örebro i allsvenskan.

Publicerad 2018-08-01 kl 14:58

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto