Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Värnamo-mittfältare flyttar till danska tredjeligan

Sillybloggen

Värnamos 20-årige mittfältare Victor Kristiansson lämnade i dag Värnamo för nya utmaningar i Danmark. BK Frem meddelade i dag, via sin hemsida, att den talangfulle mittfältaren är klar för det danska tredjeligalaget.

– Frem har en bra historia och spelar fotboll, som jag tycker att fotboll ska spelas. Jag hoppas på en nystart i min fotbollskarriär och vill nu bidra till laget, säger svensken till klubbens officiella hemsida.

– Jag ser verkligen fram emot att representera min nya danska klubb och jag ser fram emot att få träffa fansen, som jag har hört mycket gott om. De kan förvänta sig en defensiv mittfältare, som löper mycket och arbetar hårt för att vinna många närkamper, fortsätter han.

Kristiansson lämnade i december i fjol Malmö FF:s ungdomslag för spel med Värnamo i superettan, men hann alltså bara med en halv säsong med laget, som just nu är placerat sist i superettan. Han gjorde endast sju inhopp i år i serien.

Annons

BK Frem har vunnit den danska ligan vid sex tillfällen, senast 1944.

Publicerad 2018-08-01 16:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto