POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Värnamo-mittfältare flyttar till danska tredjeligan

Värnamos 20-årige mittfältare Victor Kristiansson lämnade i dag Värnamo för nya utmaningar i Danmark. BK Frem meddelade i dag, via sin hemsida, att den talangfulle mittfältaren är klar för det danska tredjeligalaget.

– Frem har en bra historia och spelar fotboll, som jag tycker att fotboll ska spelas. Jag hoppas på en nystart i min fotbollskarriär och vill nu bidra till laget, säger svensken till klubbens officiella hemsida.

– Jag ser verkligen fram emot att representera min nya danska klubb och jag ser fram emot att få träffa fansen, som jag har hört mycket gott om. De kan förvänta sig en defensiv mittfältare, som löper mycket och arbetar hårt för att vinna många närkamper, fortsätter han.

Kristiansson lämnade i december i fjol Malmö FF:s ungdomslag för spel med Värnamo i superettan, men hann alltså bara med en halv säsong med laget, som just nu är placerat sist i superettan. Han gjorde endast sju inhopp i år i serien.

BK Frem har vunnit den danska ligan vid sex tillfällen, senast 1944.

Publicerad 2018-08-01 kl 16:08

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto