Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Manchester United vill värva ny back - tar sikte mot VM-succén

Sillybloggen

Manchester United uppges vara på jakt efter en ny mittback till nästa säsong i Premier League. En av kandidaterna ska vara den engelske landslagsmannen och Leicester-mittbacken Harry Maguire, men i går rapporterade den engelska tidningen Daily Mirror att Maguire ser ut att bli erbjuden ett nytt kontrakt av Leicester, vilket kan grusa Uniteds planer för en övergång till klubben. 

Enligt Sky Sports, så ska United-tränaren José Mourinho nu i stället ha ställt in siktet mot den colombianske landslagsbacken och Barcelona-spelaren Yerry Mina, som tidigare även uppgavs vara på väg bort från den spanska giganten till bland annat Everton.

Tidningen skriver vidare att United förväntar sig att det ska vara möjligt att knyta till sig colombianen för drygt 346 miljoner kronor.

Mina var i sommar framstående i VM i Ryssland, där han var med och tog Colombia till åttondelsfinal, samtidigt som han stod för tre mål i mästerskapet.

Annons
Publicerad 2018-08-01 20:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto