Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Uppgifter: Barcelona intresserat av United-stjärna - har haft möte

Manchester Uniteds franske mittfältare Paul Pogba, 25, var i sommar med och tog Frankrike till VM-guld i Ryssland. Därefter spekulerades han vara på väg bort från United för en återkomst till Juventus, då han inte ska komma särskilt bra överens med klubbens portugisiske tränare José Mourinho.

Nu uppger den italienska tidningen Tuttosport att Barcelona gett sig in i kampen om stjärnans underskrift. Enligt tidningen, så träffade Pogba nyligen sin landsman och Barcelonas nye sportchef Eric Abidal för ett möte i Los Angeles. Han ska då ha uttryckt en önskan om att lämna Manchester United.

Pogba stod under den gångna säsongen för sex mål och tio assist i Premier League och har kontrakt med United fram till den sista juni 2021.

Publicerad 2018-08-01 kl 21:32

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons