Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Uppgifter: Vidal klar för italienska storklubben

Arturo Vidal, 31, har under sommaren ryktats vara på väg bort från Bayern München. Det har tidigare rapporterats att mittfältaren funnits på italienska Inters radar. Nu uppges övergången vara klar.

Under onsdagsmorgonen rapporterade italienska Gazzetta dello Sport att Vidals övergång till San Siro är så gott som klar. Det återstår ännu vissa mindre detaljer som ska lösas, men Inter räknar med att presentera värvningen i slutet av veckan.

Enligt tidningens uppgifter kommer Vidal att plockas in på ett årslångt lån, för 20 miljoner euro (cirka 200 miljoner kronor). Efter låneperioden kommer spelaren, vars kontrakt med Bayern löper ut nästa sommar, ansluta permanent på free transfer. Det är även då lånesumman skulle betalas – detta för att lättare runda Fifas financial fiar play-regler.

Publicerad 2018-08-01 kl 10:38

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons