Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Newcastle värvar japansk landslagsman

Sillybloggen

Newcastle förstärkte i dag truppen ytterligare inför nästa säsong i Premier League. Klubben meddelade i dag att den japanske landslagsanfallaren Yoshinori Muto ansluter från Mainz och Tyskland för spel med klubben i England.

Anfallaren skrev på ett kontrakt över fyra år med den engelska klubben.

– Jag är väldigt glad över att vara en Newcastle-spelare. Jag ser verkligen fram emot att spela inför de här fansen, säger japanen till Newcastles hemsida.

Newcastle-tränaren Rafael Benitez om övergången:

– Jag är verkligen glad över att Yoshinori Muto ansluter till oss. Vi har följt honom ganska länge och förhoppningsvis kan hans energi och arbetskapacitet hjälpa vårt lag att bli bättre till nästa säsong, säger han till hemsidan.

Muto var i sommar en del av Japans VM-trupp, men fick endast speltid från start i den sista gruppspelsmatchen mot Polen i Ryssland. I övriga matcher fick han endast följa landslaget från avbytarbänken.

Annons

Muto är även Newcastles femte nyförvärv i sommar efter Martin Dubravaka, Ki Sung-yeung, Fabian Schär och Kenedy på lån från Chelsea.

Publicerad 2018-08-02 15:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto