Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Officiellt: United lånar ut målvakt

Manchester United meddelade i dag att klubben lånar ut målvaktstalangen Joel Pereira, 22, till Vitoria Setubal i Portugal över den kommande säsongen. Nu är tanken att han ska få mer speltid med Vitoria i den portugisiska ligan, då konkurrensen är tuff i United.

United skriver vidare på sin hemsida att tränaren José Mourinho tror på talangen, vilket är en anledning till att han i fjol fick ett nytt kontrakt, som sträcker sig fram till den sista juni 2021 med Premier League-klubben.

Publicerad 2018-08-02 kl 23:14

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons